BACALLÀ DE DIVENDRES SANT

  
Ingredients:

Bacallà dessalat.
Ceba.
Tomàquet madur.
Carxofes .
Alls i pebrot.
Panses i pinyons.
Ous durs.
Pèsols.
Patates.

Preparació:

   Fregim el bacallà dessalat i el reservem a part. Colem l´oli de fregir el bacallà i el
posarem en una cassola.
   Tallem la ceba el pebrot i el all ben petit i l´enrossirem una mica, li tirem la carxofe
a trossos ;
I tirem el tomàquet madur rallat.
Quan el sofregit sigui ben cuit es posen les patates tallades a rodanxes , i si dona uns quants
vols.
   S´hi tiren les panses i pinyons i els pèsols , es cubreix d´aigua i es deixa coure 15 o 20
mts aprox. que quedi la patata cuita .
   Uns 3 mts. abans de tancar el foc , afagirem el bacallà i els ous durs, provar de sal.
                                                  Bon profit !!!!!
                                                Brutal !!!!!!!!

Comentarios