MANDONGUILLES AMB MOIXERNONS



Ingredients:

400 g. de carn picada de porc.
400 g. de carn poicada de vedella.
1 gra d´all.
1 ou.
Julivert.
Pa ratllat.
200 g. de tomàquets.
1 ceba.
1/4 de litre de brou.
2 bossetes de moixernons.

Elaboració:

   Es barregen bé les carns , amb una mica d´all i julivert trinxat, després s´hi afegeix l´ou
quasi sense batre i un xic de pa ratllat; es van formant petites boletes que s´enfarinen ( va
molt bé l´ajuda d´una tasseta ). Aleshores es frageixen en una cassola, es treuen i en el ma-
teix oli , es fa sofregir la ceba tallada a rodanxes i, quan esta a punt de daurar-se , s´hi afe-
geix el tomàquet a trossets. es deixa coure uns minuts , s´hi aboca el brou calent i es tapa i
es deixa coure a poc a poc 15 minuts, Aleshores cola la salsa .Es torna a posar a la cassola
les mandonguilles la salsa i els moixernons, i es deixa coure a poc a poc , uns 8 minuts més.
                                    Bon profit !!!!!!



Comentarios