Ingredients:
1 albergínia .
1 ceba .
2 patates .
6 ous .
1 cullera de llet .
Sal .
Elaboració :
Tallarem la ceba ,l´albergínia i les patates a daus i posarem primer a fregir la ceba amb
forÇa oli a foc lent , després afagirem l´alberginía i per últim les patates fins que quedi tot
ben cuit ; Ho retirem i deixem escórrer bé que no quedi gens d´oli .
Batem els ous i la cullerada de llet . Escalfem 1 cullerada d´oli a la paella i cuan sigui calent,
li posarem els ous i les verdures tot barrejat .
Esparem que es faci la truita i ja estarà llesta per menjar .
Bon profit !!!!
1 albergínia .
1 ceba .
2 patates .
6 ous .
1 cullera de llet .
Sal .
Elaboració :
Tallarem la ceba ,l´albergínia i les patates a daus i posarem primer a fregir la ceba amb
forÇa oli a foc lent , després afagirem l´alberginía i per últim les patates fins que quedi tot
ben cuit ; Ho retirem i deixem escórrer bé que no quedi gens d´oli .
Batem els ous i la cullerada de llet . Escalfem 1 cullerada d´oli a la paella i cuan sigui calent,
li posarem els ous i les verdures tot barrejat .
Esparem que es faci la truita i ja estarà llesta per menjar .
Bon profit !!!!
Comentarios
Publicar un comentario