Conill amb albergínies

Ingredients:

1 conill.
2 albergínies.
Sal,pebre i llorer.
Oli d´oliva.
4 grans d´all.
Safrà en branca.

Per la picada:

15 atmetlles.
2 grans d´all escalivat.
1 torradeta petita.
1 tomàquet escalivat.
Una mica de farina.

Elaboració :

   Netegem el conill i el tallarem a trossos regulars, salpebrem, i el posem amb oli en una cassola per
rostir amb l´all i el llorer, demunt de cada tall de conill ,una branca de safrà. Tot "xup""xup" fins que
quedi rostit.
   A part , fregim les albergínies enfarinades, "tomba" i "tomba" i les reservem amb paper secant.
   Fem la picada amb els ingredients anomenats i una mica d´aigua en el pot del turmix.
   Es posa sobre del conill i quan comensi a bollir es posa les albergínies i es deixa coure uns 10 mint.
o 15 aprox. Probar de sal. A taula !!!!
                     Bon profit !!!!

Comentarios