Ingredients:
1 conill.
2 albergínies.
Sal,pebre i llorer.
Oli d´oliva.
4 grans d´all.
Safrà en branca.
Per la picada:
15 atmetlles.
2 grans d´all escalivat.
1 torradeta petita.
1 tomàquet escalivat.
Una mica de farina.
Elaboració :
Netegem el conill i el tallarem a trossos regulars, salpebrem, i el posem amb oli en una cassola per
rostir amb l´all i el llorer, demunt de cada tall de conill ,una branca de safrà. Tot "xup""xup" fins que
quedi rostit.
A part , fregim les albergínies enfarinades, "tomba" i "tomba" i les reservem amb paper secant.
Fem la picada amb els ingredients anomenats i una mica d´aigua en el pot del turmix.
Es posa sobre del conill i quan comensi a bollir es posa les albergínies i es deixa coure uns 10 mint.
o 15 aprox. Probar de sal. A taula !!!!
Bon profit !!!!
1 conill.
2 albergínies.
Sal,pebre i llorer.
Oli d´oliva.
4 grans d´all.
Safrà en branca.
Per la picada:
15 atmetlles.
2 grans d´all escalivat.
1 torradeta petita.
1 tomàquet escalivat.
Una mica de farina.
Elaboració :
Netegem el conill i el tallarem a trossos regulars, salpebrem, i el posem amb oli en una cassola per
rostir amb l´all i el llorer, demunt de cada tall de conill ,una branca de safrà. Tot "xup""xup" fins que
quedi rostit.
A part , fregim les albergínies enfarinades, "tomba" i "tomba" i les reservem amb paper secant.
Fem la picada amb els ingredients anomenats i una mica d´aigua en el pot del turmix.
Es posa sobre del conill i quan comensi a bollir es posa les albergínies i es deixa coure uns 10 mint.
o 15 aprox. Probar de sal. A taula !!!!
Bon profit !!!!
Comentarios
Publicar un comentario