Ingredients:
3 ous
1 got de sucre
1 got d´oli
1 got de llet
2 gots de farina (tamisada)
1 sobre de llevadura Royal
Pell de llimona retllada
1 poma
Elaboració :
Batre els 3 rovells d´ou amb el sucre , fins que quedi blanquinós , afagir la llet , l´oli,
remanar i posar-li la farina i la llevadura . Remanar tot per què quedi homogeni i afegir
la poma a troços mal tallats .
La ratlladura de llimona, i al final las clares a punt de neu.
3 ous
1 got de sucre
1 got d´oli
1 got de llet
2 gots de farina (tamisada)
1 sobre de llevadura Royal
Pell de llimona retllada
1 poma
Elaboració :
Batre els 3 rovells d´ou amb el sucre , fins que quedi blanquinós , afagir la llet , l´oli,
remanar i posar-li la farina i la llevadura . Remanar tot per què quedi homogeni i afegir
la poma a troços mal tallats .
La ratlladura de llimona, i al final las clares a punt de neu.
Comentarios
Publicar un comentario