Lassanya (per 5 persones)

Ingredients:

18 fulls de pasta.
250 g. de carn de porc.
250 g. de carn de vedella.
500 g. de tomàquets triturats.
1 ceba.
1 pastanaga.
Apit o pebrot vert.
180 g. de xampinyons.
100 g. formatge ratllat.
1 dent d´all.
Oli d´oliva.
Sal , 1 fulla de llaurer.

Elaboració :

   En una cassola amb poc oli, fregiu la carn de porc i de vedella, picada; assaoneu-la ;quan
ja rossegi, afegiu-hi la ceba ben trinxada i l´all , sofregiu-la, i poseu-hi la pastanaga, també
trinxada i ,el api o pebrot vert , i per acabar els xampinyons també trinxats , quan estigui el
sofregit poseu  la fulla de llorer i afegiu-hi la salsa de tòmaquet , guardant-ne una mica ,
barregeu-ho tot bé . Xup xup.
   La pasta utilitzo las placas de lassanya que no necesitan coure´s , es posen en remull 10
mts. amb aigua calenta perqué s´estobin . Després s´escórren bé i poseu-les damunt de paper
de cuina absorbent.
   En una plàtera de servir, llarga i resistent al forn , col-loqueu-hi les lamines de pasta, alter-
nant amb llargues capes de la carn preparada.
   Acabeu amb una de full de pasta. Cobriu-ho amb una capa de salsa de beixamel, barrajada
amb una mica de salsa de tòmaquet, i empolseu-ho amb formatge ratllat , poseu-ho al forn
durant 10 mts. Gratineu-ho a continuació fins que quedi ben daurat .
                                            Bon profit !!!!!!!!

Comentarios