CROQUETES DE POLLASTRE ROSTIT

Ingredients:

Pollastre rostit.
1 ceba de Figueres.
Oli d´oliva verge.
Sal i pebre.
1/2 litre de llet.
2 cullerades curulles de farina.
Nou moscada.
2 ous.
Farina de galeta.

Elaboració:

   Es pot rostir un pollastre o podem aprofitar restes de pollastre rostit que us hagi quedat d´algun
àpat .Desossem el pollasdtre i anem trinxant a la picadora, el reservem.
   Amb una mica d´oli del rostit farem un sofregit de ceba a foc lent.
   I una vegada estigui ben tova .
    Afegim la farina i donem unes voltes, afegim la llet poc a poc , i anem remenant perquè tot
quedi ben barrejat.
   Afegim amb compte el pollastre que tenim trinxat i preparat, ho integrem amb la beixamel i
anem remenant la pasta fins que veiem que es desenganxa de la paella. Arribat aques moment
afegim la nou moscada i en aquest cas també els pinyons i passes que havien quedat del rostit,
posem la massa en una safata gran perque es refredi.

   Per fer les croquetes és millor deixar la massa a la nevera un dia per altre.
   Per arrebossar les croquetes batim un parell d´ous en un plat fondo i el salem. En un altre
plat posem el pa ratllat. Hi comencem a fer els cilindres amb la massa, la passem per l´ou batut,
i la pasem al pa retllat.
   Ja tindrem una paella al foc amb oli ben calent i anem fregint les croquetes, fem volta i volta
( han de quedar dorades per fora però cremoses per dins) les retirem de la paella i les deixem
escórrer en un plat cobert amb paper de cuina .
       
                                              Bon profit !!!!!!!!!.

Comentarios