PASTÍS DE TONYINA

                     
Ingredients:

2 llaunes de tonyina grans.
1 llauna de pebrot petita.
2 ous.
1 botella crema de llet.

Elaboració:

   Es posa tots aquets ingredients en un bol i es tritura amb el minipimer, tot ben batut.
   Es posa al forn , amb bany maria, a 180 graus, de 30 a 45 mts, depèn del forn.
   Una vegada cuit.
   Es deixa refredar i quan sigui fred, es posa a la nevera un bon rato.
   Després es treu del motllo, es posa en una safata coberta de un llit d´enciam talladet finet.
   Pel damunt s´adorna amb olives i pebrot.
   També es pot fer al microones, a 700 graus. Durant 20 mts. El meu , no funciona gaira bé
i he preferit fer-lo al forn .
  P.D. Aquesta recepta me la proporcionat la meva amiga Herminia.
                                 Bon profit !!!!!!!

Comentarios