Ingredients:
4 talls de morro de bacallà.
4 tomàquets.
Pure patates.
Olí.
1 ou.
Sal i pebre.
Elaboració:
Es posa a fregir el bacallà amb olí abundant i calent. Una vegada daurat pels dos costats
es treuen i els reservem.
En una paella amb poc olí farem el sofregit de tomàquet , una mica de sal i pebre i cuan
casi esta, una cullaradeta de margarina.
Farem el puré de patata i una vegada esta, confeccionarem el plat.
Agafem una safata del forn i primer posarem el puré , després la salsa de tomàquet , posa-
rem el bacallà demunt, i demunt de cada tall posarem una mica de salsa de tomàquet i una
mica d´all- i- olí que haurem fet previament.
Es gratina al grill i ja esta.
Bon profit !!!!!!!!!!!!!!!!
.
4 talls de morro de bacallà.
4 tomàquets.
Pure patates.
Olí.
1 ou.
Sal i pebre.
Elaboració:
Es posa a fregir el bacallà amb olí abundant i calent. Una vegada daurat pels dos costats
es treuen i els reservem.
En una paella amb poc olí farem el sofregit de tomàquet , una mica de sal i pebre i cuan
casi esta, una cullaradeta de margarina.
Farem el puré de patata i una vegada esta, confeccionarem el plat.
Agafem una safata del forn i primer posarem el puré , després la salsa de tomàquet , posa-
rem el bacallà demunt, i demunt de cada tall posarem una mica de salsa de tomàquet i una
mica d´all- i- olí que haurem fet previament.
Es gratina al grill i ja esta.
Bon profit !!!!!!!!!!!!!!!!
.
Comentarios
Publicar un comentario