Ingredients:
500 gr.calamarcets mitjans.
l ceba gran.
tinta de calamar o sipia.
1 pebrot vert.
3 toàquets.
arròs bullit.
Elaboració:
Primer naterjarem els calamars amb cura, han de ser ben frescos, una vegada nets,els hi
dónem la volta amb les seves aletes dins i els farcim amb les potes també ben netes.
Es posa en una cassola tot en fred, els calamars la ceba picada, el pebrot i els tomàquets.
El pebrot despres de cuit es treu .
Es posa amb el foc ben lent i es tapa, treurà aigua i després es posa una cullarada de fari-
na i es remena una mica .
Amb un colador es posa els tomàquets cuits i les tintes dels calamars i s´axafa amb la mà
de morter, ben colat, s´ha apropa el colado en el foc per treure bé la tinta. Una mica més al
foc,
Quan ja està, es posa un rajolí d´oli , poca sal ( Probar-ho de sal el dia que es menja ) .
Per esta ben bons , millor cuinar-los un dia abans.
Es acompanya amb arròs blanc .
P.D. Aqueste recepte me la ha proporcionat la meva amiga bilbaina Marisol !!!
Bon profit !!!!!!
500 gr.calamarcets mitjans.
l ceba gran.
tinta de calamar o sipia.
1 pebrot vert.
3 toàquets.
arròs bullit.
Elaboració:
Primer naterjarem els calamars amb cura, han de ser ben frescos, una vegada nets,els hi
dónem la volta amb les seves aletes dins i els farcim amb les potes també ben netes.
Es posa en una cassola tot en fred, els calamars la ceba picada, el pebrot i els tomàquets.
El pebrot despres de cuit es treu .
Es posa amb el foc ben lent i es tapa, treurà aigua i després es posa una cullarada de fari-
na i es remena una mica .
Amb un colador es posa els tomàquets cuits i les tintes dels calamars i s´axafa amb la mà
de morter, ben colat, s´ha apropa el colado en el foc per treure bé la tinta. Una mica més al
foc,
Quan ja està, es posa un rajolí d´oli , poca sal ( Probar-ho de sal el dia que es menja ) .
Per esta ben bons , millor cuinar-los un dia abans.
Es acompanya amb arròs blanc .
P.D. Aqueste recepte me la ha proporcionat la meva amiga bilbaina Marisol !!!
Bon profit !!!!!!
Comentarios
Publicar un comentario