Ingredients:
4 talls de morro de bacallà.
2 cebes grosses.
2 cullarades de mel.
Pinyons i panses.
Mantega.
Oli i pebre.
Elaboració:
Es posa a fregir el bacallà amb oli abundant i calent.
Una vegada daurat pels dos costats es treuen , i amb aquest oli, el posarem en una cassola
i farem el sofregit de la ceba a foc lent, fins que quedi ben melosa i caramel.litzada.
A continuació hi afegiu la mel,la sal(poca)i el pebre.Ho deixeu coure uns mts. més.
En una paella amb una mica de mantega,fregirem els pinyons , fins que quedin rossets. i
tambe les panses.
Posarem el bacallà a la cassola amb la ceba caramel.litzada i per el damunt els pinyons i
panses.
Per escalfar-ho , tingueu el forn ben calent, el tanquem i posem el bacallà uns minuts.
Bon profit !!!!!!!!!!
4 talls de morro de bacallà.
2 cebes grosses.
2 cullarades de mel.
Pinyons i panses.
Mantega.
Oli i pebre.
Elaboració:
Es posa a fregir el bacallà amb oli abundant i calent.
Una vegada daurat pels dos costats es treuen , i amb aquest oli, el posarem en una cassola
i farem el sofregit de la ceba a foc lent, fins que quedi ben melosa i caramel.litzada.
A continuació hi afegiu la mel,la sal(poca)i el pebre.Ho deixeu coure uns mts. més.
En una paella amb una mica de mantega,fregirem els pinyons , fins que quedin rossets. i
tambe les panses.
Posarem el bacallà a la cassola amb la ceba caramel.litzada i per el damunt els pinyons i
panses.
Per escalfar-ho , tingueu el forn ben calent, el tanquem i posem el bacallà uns minuts.
Bon profit !!!!!!!!!!
Comentarios
Publicar un comentario