Flam d´ou

Ingredients:

1 litre de llet.
6 ous.
1 pell de llimona.
Sucre.

Elaboració:

   Es posa la llet a la nevera durant 1/2 dia amb la pell de llimona.
   Amb motlles individuals prepararem el caramel, i posarem una cullarada de sucre a cada un,
i la placa del forn damunt d´el foc, sobre de la placa els motllos individuals, fins que es dilueixi
el sucre i sigui ja caramel.
   És te un recipient gibrell amb aigua freda per despres mullar el cul de cada motlle.Es van
colocant amb una safata pel forn, que sigui una mica fonda , ja que els courem al bany
maria.
   Posarem els ous en un bol , i els batem com si fos una truita i 4 o 5 cullarades de sucre.
   Posarem la llet al foc i cuan bulli , ho parem...
   Treiem la pell de llimona i aboquem-la a als ous, mica a mica amb un batidor. Ho remenem
bé ...
   Ja podem començar a omplir els motlles, no cal arribar fins dalt de tot.
   Afegim aigua a la safata del forn ...fins tres quartes parts dels motlles. Compte que no entri
aigua als flams .
   Es posan a sota del tot del forn a coure´ls a 180 º durant 40-45 minuts.
   Passat aquest temps.. clavem una vareta metàl.lica per comprovar si són cuits per dins , si
surt neta.. ja està .
   Amb compte de no cremar-vos els deixarem refredar.
   Un cop freds, reserveu-los a la nevera.
                              Bon profit !!!!!!


Comentarios