Macarrons de carn amb ceps

Ingredients:

1 ceba gran o 2.
250 gms. carn picada vedella.
250 gms.    "       "       porc.
500 gms. macarrons.
3 tomàquets madurs grans retllats.
Ceps ( 1 paquet ). de secs.
Oli d´oliva.
1 fulla de llorer.
Sal .
Aigua.

Elaboració:

   Es posen en remull els ceps una bona estona , i es canvia l´aigua 3 o 4 cops.
   En una cassola amb una mica d´oli , farem el sofregit de ceba picada, quan la ceba sigui
roseta afegirem la carn picada. Quan sigui cuita incorporem el tomàquet que haurem rat-
llat previament , incorporem també els ceps ja ben nets i tallats a trossus, tot ben sofregit,
ho farem coure a foc lent.
   Mentre, en un altre foc , ja podem anar preparant una olla amb abundant aigua , una mica
de sal i oli, poseu-hi una fulla de llorer i , quan bulli, aboqueu-hi els macarrons, heu de
controlar el temps de cocció de la pasta per evitar haver-la de mullar amb aigua freda.
   D´aquesta manera un cop cuits els macarrons els barrejarem amb el sofregit.
   Passats uns 12-14 mts. segons indiqui cada fabricant de pasta, ja podem escórrer els maca-
rrons . Els incorporem a la cassola. Amb el foc més aviat baix, escalfarem tot uns mts.vigilant
no se´ns cremi.
   Senzills, clàsics, però sempre bons.
                          Bon profit !!!!!!

Comentarios