Ingredients : Per 8 o 9 persones )
400 g. de carn picada de porc.
600 g. de carn picada de vedella.
150 g. de formatge Gruyère ratllat.
2 grans d´all.
2 ous.
3 cullerades de pa ratllat.
Julivert.
Elaboració :
Es barregen les dues carns picades amb l´all i el julivert, ben trinxats , s´hi afegeixen el
formatge i l´ou lleugerament batut , s´hi posa el pa ratllat .
Es forma com una pilota ( com es fa amb l´escudella i carn d´olla ) i s´acaba enfarinant-la.
Es posa en una plata de forn , amb oli i una ceba a trossos, i es fa daurar uns moments a foc
viu .
.
Aleshores es fica al forn, una mica fort, uns 30 minuts aproximadament .
Es deixa refredar i es talla.
SALSA " DEMI-GLACE " O ESPANYOLA ( Per 8 o 9 persones )
Ingredients:
200 g. de pastanagues.
200 g. de cebes.
2 grans d´all.
1 ramet ( llorer, farigola i julivert).
2 cullerades de tomàquet concentrat.
1 litre de brou.
60 g. margarina.
Elaboració :
En un cassó de fons gruixut, amb la margarina i un xic d´oli , sofregiu la ceba i la pastanaga
tallada a rodanxes fines. Quan comencin a daurar-se afegiu-hi 40 g. de farina, remaneu-la bé,
i deixeu-la coure perqué es torri lleugerament .
LLavors tireu-hi el brou, els alls trinxats , el tomàquet concentrat i el ramet lligat, Poseu-hi
pebre blanc i poca sal . Tapeu i deixeu coure , a poc a poc, mitja hora. Després , passeu-la
pel "turmix ".
Fregirem xampinyons amb pebre i sal i els reservem.
Posarem la cassola al foc amb la carn tallada a rodanxes, la salsa i els xampinyons una
mica més de "xup xup " .
Bon profit !!!!!
400 g. de carn picada de porc.
600 g. de carn picada de vedella.
150 g. de formatge Gruyère ratllat.
2 grans d´all.
2 ous.
3 cullerades de pa ratllat.
Julivert.
Elaboració :
Es barregen les dues carns picades amb l´all i el julivert, ben trinxats , s´hi afegeixen el
formatge i l´ou lleugerament batut , s´hi posa el pa ratllat .
Es forma com una pilota ( com es fa amb l´escudella i carn d´olla ) i s´acaba enfarinant-la.
Es posa en una plata de forn , amb oli i una ceba a trossos, i es fa daurar uns moments a foc
viu .
.
Aleshores es fica al forn, una mica fort, uns 30 minuts aproximadament .
Es deixa refredar i es talla.
SALSA " DEMI-GLACE " O ESPANYOLA ( Per 8 o 9 persones )
Ingredients:
200 g. de pastanagues.
200 g. de cebes.
2 grans d´all.
1 ramet ( llorer, farigola i julivert).
2 cullerades de tomàquet concentrat.
1 litre de brou.
60 g. margarina.
Elaboració :
En un cassó de fons gruixut, amb la margarina i un xic d´oli , sofregiu la ceba i la pastanaga
tallada a rodanxes fines. Quan comencin a daurar-se afegiu-hi 40 g. de farina, remaneu-la bé,
i deixeu-la coure perqué es torri lleugerament .
LLavors tireu-hi el brou, els alls trinxats , el tomàquet concentrat i el ramet lligat, Poseu-hi
pebre blanc i poca sal . Tapeu i deixeu coure , a poc a poc, mitja hora. Després , passeu-la
pel "turmix ".
Fregirem xampinyons amb pebre i sal i els reservem.
Posarem la cassola al foc amb la carn tallada a rodanxes, la salsa i els xampinyons una
mica més de "xup xup " .
Bon profit !!!!!
Comentarios
Publicar un comentario