SOPA DE PEIX

Ingredients:

Cap i cua de rap.
4 gambes per persona.
1/2 Kg. de musclos.
2 cebes.
Tomàquet.
2 grans d´all .
Apit.
Pastanaga.
1 fulla de llaurer.
Oli.
Sal.

Elaboració:

   Bullir el cap i la cua de rap en una olla amb 2 litres d´aigua, amb una fulla de llaurer,
1 ceba, apit, pastanaga i sal durant 1/2 hora.
   A part fer un sofregit amb la ceba i l´all i després el tomàquet . Una vegada cuit. Tot
possat per el turmix junt la ceba bullida.
   Es passen les gambes per la paella del sofregit i les retirem .
   Obrirem els musclos fets al vapor i els reservem.
   Quan ha passat la 1/2 hora, colar l´aigua de bullir el rap i reservar-la en una altra olla.
   Treure el rap bullit i fer-lo a trossets ben petit i reservar-lo, vigilar les espines.
   Afegir a l´aigua del rap , el sofregit. Deixant bullir tot plegat uns 20 mts. i servir amb
les gambes pelades pel demunt i els musclos , ja fora de closca: A part bullirem arroç
durant 1/4 d´hora i el colarem i passarem per aigua.
   Cadascú que es posi l´arroç que vulgui, i si es vol tambe una mica de pa torrat.
                  Bon Profit !!!!!

Comentarios