Ingredients:
Un bròquil de 1 kg. aprox.
Sal.
Oli d´oliva verge.
Salsa beixamel.
Formatge emmental ratllat.
Uns taquets de pernil serrà.
Elaboració:
Bullirem el bròquil amb aigua abundant, sal i un raget d´oli, fins que estigui una mica tou.
En una paella, saltejarem una mica de pernil a dauets, i quan estigui ros, hi afegirem el
bròquil, i el posarem en una safata pel forn.
El cobrirem amb la salsa beixamel.
Hi posarem per sobre un bon pols de formatge ratllat, i el posarem a gratinar fins que el
formatge quedi enrossit.
Ho servirem ben calent, amb la mateixa safata que hem posat pel forn.
Bon profit !!!!!!!!
Un bròquil de 1 kg. aprox.
Sal.
Oli d´oliva verge.
Salsa beixamel.
Formatge emmental ratllat.
Uns taquets de pernil serrà.
Elaboració:
Bullirem el bròquil amb aigua abundant, sal i un raget d´oli, fins que estigui una mica tou.
En una paella, saltejarem una mica de pernil a dauets, i quan estigui ros, hi afegirem el
bròquil, i el posarem en una safata pel forn.
El cobrirem amb la salsa beixamel.
Hi posarem per sobre un bon pols de formatge ratllat, i el posarem a gratinar fins que el
formatge quedi enrossit.
Ho servirem ben calent, amb la mateixa safata que hem posat pel forn.
Bon profit !!!!!!!!
Comentarios
Publicar un comentario