Ingredients:
2 carbassons.
2 cebes grosses.
6 ous.
Oli d´oliva verge extra.
Sal.
Una mica de llet.
Elaboració:
Tallem la ceba a la juliana, la sofregim en una paella grossa, tapada i a foc molt baix.
Mentrestant, rentem els carbassons i els tallem en rodanxes.
Cuan la ceba comença a estar transparent hi afegim el carbassó amb una mica de sal i
tornem a tapar. Remenem de tant en tant. El carbassó s´ha d´estovar i perdre quasi l´aigua.
Escorrem l´oli i reservem el carbassó i la ceba a l´escorrador.
Trenquem els ous i els batem, i l´hi posem una mica de llet , en un bol, i barregem la
verdura.
Tirem un rajoli d´oli a la paella, que posem el foc mig alt.
Quan sigui ben calent hi aboquem la barreja de verdura i ous. Deixem que cogui d´una
banda.
Procurem que la cocció sigui ràpida, perquè la truita quedi una mica crua de dins.
Bon profit !!!!!!
2 carbassons.
2 cebes grosses.
6 ous.
Oli d´oliva verge extra.
Sal.
Una mica de llet.
Elaboració:
Tallem la ceba a la juliana, la sofregim en una paella grossa, tapada i a foc molt baix.
Mentrestant, rentem els carbassons i els tallem en rodanxes.
Cuan la ceba comença a estar transparent hi afegim el carbassó amb una mica de sal i
tornem a tapar. Remenem de tant en tant. El carbassó s´ha d´estovar i perdre quasi l´aigua.
Escorrem l´oli i reservem el carbassó i la ceba a l´escorrador.
Trenquem els ous i els batem, i l´hi posem una mica de llet , en un bol, i barregem la
verdura.
Tirem un rajoli d´oli a la paella, que posem el foc mig alt.
Quan sigui ben calent hi aboquem la barreja de verdura i ous. Deixem que cogui d´una
banda.
Procurem que la cocció sigui ràpida, perquè la truita quedi una mica crua de dins.
Bon profit !!!!!!
Comentarios
Publicar un comentario