Trinxat de la Cerdanya

Ingredients:

1 col d´hivern.
1/2 Kg. de patates per bullir.
4 talls de cansalada viada.
Oli d´olive.
2 grans d´all.
Sal.
Aigua.

Elaboració:

   Posarem aigua a bullir en una cassola , la col ben neta i les patates i un pessic de sal.Ho
tapem i esperem que acabi la cocció.
   Tallem la cansalada a trossos i en una paella amb oli , rossegeu els talls de cansalada.
Reserveu-los sobre un paper absorbent.
   Ara tallem un parell de grans d´all a lamines. Aprofiteu el greix de la paella per daurar-
los, els retirem.
   Escurrem les verdures, i amb una forquilla ho aixefem tot ben barrejat. I de nou, en el
mateix greix, sofregiu bé les patates i la col, remanant-les i aixefant-les.
   Semblarà que fem una truita gairabé. A continuació ja podem emplatar, poseu-hi la can-
salada per sobre. El raig d´oli verge estre per sobre que no falti mai !!!!!!!
                             Bon profit !!!!!!

Comentarios