LLUÇ A LA BASCA

Ingredients:

1 lluÇ de 1,5 Kg.
400 grms de cloïsses.
1 llauna d´espàrrecs.
2 alls.
1 ceba gran.
Julivert picat.
1 got de vi blanc.
2 ous.
Oli.
Pebre.
Sal.
Farinà.

Elaboració:

   Per comenÇar, poseu les cloïsses en un bol amb aigua i sal durant una estona perquè treguin
la terra que tinguin.
   A continuació en una cassola amb oli, fregirem el lluÇ , tomba i tomba, saslpebrat i enfarinat.
El retirem i també treiem l´oli.
   Posem l´oli suficient per sofregir l´all picat. Quan estigui dauradet, afejiu-hi la ceba tallada
a trossos i deixeu-ho sofregir una estona fins que la ceba quedi transparent.
   Tot seguit posarem a la cassola les cloïsses escorregudes juntament amb el vi blanc , durant
uns 10 mts. mentre remaneu.
   Després , poseu-hi el lluÇ , els esparrecs amb el seu suc, una mica de julivert picat i els ous
durs, pelats i tallats per la meitat, deixeu-ho coure tot junt durant 5 o 10 mts. més i retireu-ho
del foc.
                    Bon profit !!!!!!

Comentarios