Ingredients:
4 patates grosses.
300 g. de carn picada.
1 ceba.
4 tomàquets.
2 grans d´all.
Mantega.
formatge ratllat.
Elaboració:
Comencem pelant i tallant les patates i les posarem a bullir per poder fer un puré.
Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet ratllat. Després afegiu-hi la carn picada; barrageu-ho bé
i coheu-ho uns 8 min. .
Fem un puré amb les patates o les aixafem amb una forquilla , es posa un trosset de mantega.
Muntem el plat , posem una base de patata , i escampem la carn per sobre, ho cubrim amb una capa
de puré. Epolseu-ho amb formatge ratllat i uns trossets de mantega escampat per sobre del formatge,
podeu posar-hi unes quantes anous o pinyons , que quederan rosets al gratinar.
Ho gratineu al forn fins que el formatge estigui ben ros.
Ja ho teniu a punt per menjar, espero que us agradi.
Bon profit !!!!!!
4 patates grosses.
300 g. de carn picada.
1 ceba.
4 tomàquets.
2 grans d´all.
Mantega.
formatge ratllat.
Elaboració:
Comencem pelant i tallant les patates i les posarem a bullir per poder fer un puré.
Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet ratllat. Després afegiu-hi la carn picada; barrageu-ho bé
i coheu-ho uns 8 min. .
Fem un puré amb les patates o les aixafem amb una forquilla , es posa un trosset de mantega.
Muntem el plat , posem una base de patata , i escampem la carn per sobre, ho cubrim amb una capa
de puré. Epolseu-ho amb formatge ratllat i uns trossets de mantega escampat per sobre del formatge,
podeu posar-hi unes quantes anous o pinyons , que quederan rosets al gratinar.
Ho gratineu al forn fins que el formatge estigui ben ros.
Ja ho teniu a punt per menjar, espero que us agradi.
Bon profit !!!!!!
Comentarios
Publicar un comentario