Ingredients per a 4 persones :
Bacallà sec (morro)1/2 kg.
4 tomàquets madurs.
1 ceba (petita)
100 gr. Olives negres (Aragoneses)
Oli d'oliva.
Pebre negre.
Elaboració:
S'hi posa el bacallà esqueixat, previament dessalat, l'escorreu i el premeu fort amb les dues mans per treure-li l'aigua.
El poseu en una plata i li afegiu la ceba tallade a cuadrets petits, així com les olives, ratlleu el tomàquet (sensa les pepites), i afegiu el bacallà.
Hi poseu una mica de pebre, i un bon rajoli d'oli i el conserveu en fred durant una hora, i ja estarà a punt per servir.
Bon profit !!!!!!!!!
Bacallà sec (morro)1/2 kg.
4 tomàquets madurs.
1 ceba (petita)
100 gr. Olives negres (Aragoneses)
Oli d'oliva.
Pebre negre.
Elaboració:
S'hi posa el bacallà esqueixat, previament dessalat, l'escorreu i el premeu fort amb les dues mans per treure-li l'aigua.
El poseu en una plata i li afegiu la ceba tallade a cuadrets petits, així com les olives, ratlleu el tomàquet (sensa les pepites), i afegiu el bacallà.
Hi poseu una mica de pebre, i un bon rajoli d'oli i el conserveu en fred durant una hora, i ja estarà a punt per servir.
Bon profit !!!!!!!!!
Comentarios
Publicar un comentario