ESTOFAT DE VEDELLA

Ingredients :

750 gr.de carn de vedella tallada a quadrets.
4 patates.
Una mica d´oli d´oliva.
2 cullerades de tomàquet .
Caldo , o 1/2 pastilla "Avecrem".
1 fulla de llorer.
1 ceba gran , picada.
Safrà en branca.
Sal i pebre.
1 cullaradeta d´anís .

Elasboració :

   En una cassola , s´hi posa oli, rossegeu la carn salpebrada , la fulla de llorer i unes quantes branques
de safrà . Deixem ben deurada i la retirem.
   A la mateixa cassola hi posem la ceba picada, quan sigui rosa li tirem el tomàquet concentrat , 2
cullerades, després li tirem les patates, i s´hi dona unes voltes.
   Es posa la cullaradeta d´anís i s´hi afegeix la carn , es cubreix de caldo , o s´hi pot posar 1/2 pastilla
"Avecrem" i , a coure poc a poc .
                              Bon profit !!!!

Comentarios