Ingredients:
1 pollastre.
sal,pebre i llorer.
Oli d´oliva.
4 grans d´all.
Safrà amb branca.
Per la samfaina.
4 tomàquets madurs.
1 pebrot vermell.
1 pebrot verd.
1 carbassó.
1 ceba gran.
1 albergínia.
1 gra d´all.
Elaboració:
Es talla i es prepara el pollastre a trossos regulars, salpebrem, posem oli en una cassola per rostir el
pollastre , amb l´all i el llorer. Damunt de cada tall de pollastre , una branca de safrà , tot poc a poc
durant 3/4 d´hora aproximadament.
Quan el pollastre esta fet el retirem i fem la samfaina amb l´oli del rostit, sofregir-hi la ceba i els pebrots
tallats a trossets petits, mentres es van coen a foc mitja, tallar el carbassó i l´albergínia a la mateixa mida
i afegir-ho .
Es deixa sofregir i es ratllen els tomàquets i es deixa que faci poc a poc durant uns 10 mts.
Tot seguit posem el pollastre amb la samfaina i ho daxem a foc lent, poc a poc 10 mts més.
Bon profit !!!!
1 pollastre.
sal,pebre i llorer.
Oli d´oliva.
4 grans d´all.
Safrà amb branca.
Per la samfaina.
4 tomàquets madurs.
1 pebrot vermell.
1 pebrot verd.
1 carbassó.
1 ceba gran.
1 albergínia.
1 gra d´all.
Elaboració:
Es talla i es prepara el pollastre a trossos regulars, salpebrem, posem oli en una cassola per rostir el
pollastre , amb l´all i el llorer. Damunt de cada tall de pollastre , una branca de safrà , tot poc a poc
durant 3/4 d´hora aproximadament.
Quan el pollastre esta fet el retirem i fem la samfaina amb l´oli del rostit, sofregir-hi la ceba i els pebrots
tallats a trossets petits, mentres es van coen a foc mitja, tallar el carbassó i l´albergínia a la mateixa mida
i afegir-ho .
Es deixa sofregir i es ratllen els tomàquets i es deixa que faci poc a poc durant uns 10 mts.
Tot seguit posem el pollastre amb la samfaina i ho daxem a foc lent, poc a poc 10 mts més.
Bon profit !!!!
Comentarios
Publicar un comentario