POLLASTRE AL CURRY


Ingredients:

1 pollastre d´1 kg i 1/4.
1 ceba .
1 cullaradeta de curry.
1 got de vi blanc.
2 pomes mitjanes, que siguin agredolces.
375 cc de brou de pollastre.

Elaboració:

   Es daura el pollastre, salat, enfarinat i a trossos, en una cassola amb una mica d´oli , i es treu.
   S´ofega un xic la ceba ben trinxada , s´hi aboca el vi -tot a la mateixa cassola, es redueix a la
meitat, s´hi afegeix el brou calent i el curry ; es posa altra vegada el pollastre a la cassola i es cou
a poc a poc 30 mts.
   S´hi afegeixen les pomes pelades i tallades a trossos ( sis de cada una), fregades amb llimona,
uns 10 mts. abans d´acabar la cocció del pollastre.
   En servir-lo se´l col-loca en una plàtera, es cubreix amb salsa i s´adorna amb les pomes i una
mica de julivert.
                Bon profit !!!!!

Comentarios

Publicar un comentario