Ingradients:
6 ous.
2 llaunes de tonyina.( sensa oli ).
1 escarola.
Olives farcides.
Tomàquet Cherry.
Per la maionesa:
Un got d´oli d´olive verge.
1 ou.
Un raget de llimona.
sal.
Elaboració:
Bullirem els ous durant 10 mts. aproximadament, amb una mica de sal.
Els partirem per la meitad i treurem els mitjos rovells. En reservarem tres mitjos.
Barrejarem els rovells juntament amb la tonyina i la maionesa, i ho posarem dins de cada meitat d´ou.
Damunt de cada ou una mica de maionesa i una mica de rovell ratllat, pel final.
Ho servirem en una safata on hi posarem un llit d´escarola,i sobre els ous farcits, i decorats amb olives
i tomàquet Cherry .
Es un plat barat, fàcil i bo.
Bon profit !!!!!
6 ous.
2 llaunes de tonyina.( sensa oli ).
1 escarola.
Olives farcides.
Tomàquet Cherry.
Per la maionesa:
Un got d´oli d´olive verge.
1 ou.
Un raget de llimona.
sal.
Elaboració:
Bullirem els ous durant 10 mts. aproximadament, amb una mica de sal.
Els partirem per la meitad i treurem els mitjos rovells. En reservarem tres mitjos.
Barrejarem els rovells juntament amb la tonyina i la maionesa, i ho posarem dins de cada meitat d´ou.
Damunt de cada ou una mica de maionesa i una mica de rovell ratllat, pel final.
Ho servirem en una safata on hi posarem un llit d´escarola,i sobre els ous farcits, i decorats amb olives
i tomàquet Cherry .
Es un plat barat, fàcil i bo.
Bon profit !!!!!
Comentarios
Publicar un comentario