Ingredients:
1 kg. gambes.
All i julivert.
Sal i pebre.
Un got de conyac.
Oli.
Elaboració:
Un cop descongelades les gambes , es rentan i es deixen escórrer.
Poseu oli en una cassola i sofregiu-hi l´all. Quan s´hagi enrrossit, posem les gambes amb sal i pebre i
julivert vent picat. Quan estan quasi fetes , se´ls hi tira un got petit de conyac i es flameja.
El conyac , juntament amb l´all i el julivert i el suc que deixen anar les gambes, fan una salseta molt bona.
Bon profit !!!!
1 kg. gambes.
All i julivert.
Sal i pebre.
Un got de conyac.
Oli.
Elaboració:
Un cop descongelades les gambes , es rentan i es deixen escórrer.
Poseu oli en una cassola i sofregiu-hi l´all. Quan s´hagi enrrossit, posem les gambes amb sal i pebre i
julivert vent picat. Quan estan quasi fetes , se´ls hi tira un got petit de conyac i es flameja.
El conyac , juntament amb l´all i el julivert i el suc que deixen anar les gambes, fan una salseta molt bona.
Bon profit !!!!
Comentarios
Publicar un comentario