Conill amb samfaina

Ingredients :

1 conill.
Sal.pebre i llorer.
Oli d´oliva.
4 grans d´all.
Safrà amb branca.

Per la samfaina:

4 tomàquets madurs.
1 pebrot vermell.
1 pebrot verd.
1 carbassó.
1 ceba gran.
1 albergínia.
1 gra d´all.

Elaboració:

   Nategem el conill i el tallarem a trossos regulars, salpebrem, i el posem amb oli en una cassola per rostir
amb l´all i el llorer , demunt de cada tall de conill, una branca de safrà. Tot "xup" "xup"durant aproximada-
ment 1 hora.
   Quan el conill està fet el retirem i fem la samfaina amb l´oli del rostit , sofregir-hi la ceba i els pebrots
tallats a trossets petits , mentra es van coen a foc mitja, tallar el carbassó i l´alberginía a la mateixa mida anterior i afegir-ho .
   Es deixa sofregir i es ratllen els tomàquets . Quan veiem que les verdures ja estan toves, s´hi afegeix el
tomàquet i es deixa que faci "xup" "xup" durant uns 10 mts.
   Tot seguit posem el conill amb la samfaina i ho deixem a foc lent , que faci "xup" "xup" 10 mts. més.
                          Bon profit !!!!!

Comentarios