Cloïsses amb mongetes

Ingredients:

500 g. de cloïsses.
500 g. de mongetes cuites.
1 gra d´all .
1 ceba grossa.
1 copa de vi blanc.
oli d´oliva.
Pebra blanc .sal.
Julivert picat.

Elaboració:

   Purgueu les cloïsses amb aigua i sal una bona estona , aixi traurem la sorra.
   Poseu oli en una cassola i sofragiu-hi, a foc lent , la ceba i l´all. Quan s´hagin enrossit, tireu-hi el vi i
deixeulo reduir, també a foc lent.
   Incorporeu-hi el pebra blanc i el julivert. Remeneu-ho de manera que tots els ingredients quedin ben
barrejats.
   Seguidament escorregueu les cloïsses i incorporeu-les a la cassola. Just quan s´hagin obert, afegiu-hi
les mongetes amb una mica de suc de la cocció.
   Barregeu-ho bé i tapeu la cassola . Deixeu-ho coure tot junt uns 5 mts. i ja ho podreu servir.
                       Bon profit !!!!!

Comentarios