Arròs de verdures

Ingredients: ( 4 persones)

400 gr. d´arròs .
1 ceba.
Mongetes tendres.
1 gra d´all .
3 carxofes.
1/2 pebrot vert.
1/2 pebrot vermell.
Carbassó.
Xampinyons.
3 tomàquets.
1 fulla de llorer.
Pebrot vermell de llaune.
1 alberginía.

Elaboració :

   Tallem els perbrots , el carbassó, l´alberginía, la ceba i la mongeta tendra a daus petits. Anem sofregint
les verdures, incorporant primer les que més costen de coure, afegim els xampinyons . Treiem el cor de
las carxofes, només aprofitem la part tendra, i els dividim en 8 parts, tot sofregit fins que quedi ben cuit .
Afegim els tomàquets ratllats i deixem a foc lent fins que el sofragit sigui al punt. Ja podem tirar l´arros al
que també li donarem unes voltes abans de abocar l´aigua, tirem l´all ben esmicolar i la fulla de llorer,quan
l´aigua bulli 5 mts. demunt del foc , després 10 mts al forn que estará ja ben calent. Retirem de forn un cop
pasat els 10 mts i deixem reposar uns mts . abans de servir.
   Es pot adornar amb tiras de pebrot vermell de llaune.
                          Bon profit !!!!

Comentarios