Ingredients :
1 Kg. de musclos.
200 g. de tomàquet.
1 ceba.
1 gra d´all .
1 xicra escassa de vi blanc.
1 fulla de llorer.
julivert.
Elaboració :
Es sofregeix la ceba trinxada en una cassola amb una mica d´oli i , quan comenci a agafar color, s´hi
afegeix el tomàquet fet puré ; es deixa coure uns minuts i s´hi tira l´all i el julivert , tot ben trinxat . Es cou
uns segons i s´hi aboca el vi; s´hi posa sal i pebre , s´hi afageix la fulla de llorer i tot seguit , s´hi posen els
musclos ben nets . Es tapa i es deixa coure 10 minuts a poc a poc .
Es poden servir amb la mateixa cassola.
Bon profit !!!!!
1 Kg. de musclos.
200 g. de tomàquet.
1 ceba.
1 gra d´all .
1 xicra escassa de vi blanc.
1 fulla de llorer.
julivert.
Elaboració :
Es sofregeix la ceba trinxada en una cassola amb una mica d´oli i , quan comenci a agafar color, s´hi
afegeix el tomàquet fet puré ; es deixa coure uns minuts i s´hi tira l´all i el julivert , tot ben trinxat . Es cou
uns segons i s´hi aboca el vi; s´hi posa sal i pebre , s´hi afageix la fulla de llorer i tot seguit , s´hi posen els
musclos ben nets . Es tapa i es deixa coure 10 minuts a poc a poc .
Es poden servir amb la mateixa cassola.
Bon profit !!!!!
i la nena seguint els pasos de la mami!!!
ResponderEliminarhttp://i62.tinypic.com/zughw5.jpg