Torronada de Vilassar

   Amb aquest plat vaig guanyar el premi de "Cuinera d´honor " a l´any 1968 a Vilassar de Mar .durant
la Setmana de la Juventut.
   Plat típic de Vilassar de Mar .
   Aquesta recepta és extraordinariament senzilla i agradará moltísim als amants dels cigrons.

Ingredients:

400 grms. de cigrons ja cuits.
4 talls de cansalada viada.

Elaboració:

   En una paella li posem una mica d´oli i enrossim els tallets de cansalada. quan estiguin dorats els
reservem , i a la paella avoquem els cigrons ja cuits. Els anem aixafant amb la forquilla fins a formar
una pasta.
   Li donem la forma de truita i deixem que cogui per la banda d´abaix. Li donem la volta com si fos
una truita i deixem que cogui de l´altra banda , que quedi una mica rossa.
   Servim la torronada en una safata rodona i avoquem pel damunt els tallets de cansalada ,previament
reservats.
              Bon profit !!!


Comentarios