Amb aquest plat vaig guanyar el premi de "Cuinera d´honor " a l´any 1968 a Vilassar de Mar .durant
la Setmana de la Juventut.
Plat típic de Vilassar de Mar .
Aquesta recepta és extraordinariament senzilla i agradará moltísim als amants dels cigrons.
Ingredients:
400 grms. de cigrons ja cuits.
4 talls de cansalada viada.
Elaboració:
En una paella li posem una mica d´oli i enrossim els tallets de cansalada. quan estiguin dorats els
reservem , i a la paella avoquem els cigrons ja cuits. Els anem aixafant amb la forquilla fins a formar
una pasta.
Li donem la forma de truita i deixem que cogui per la banda d´abaix. Li donem la volta com si fos
una truita i deixem que cogui de l´altra banda , que quedi una mica rossa.
Servim la torronada en una safata rodona i avoquem pel damunt els tallets de cansalada ,previament
reservats.
Bon profit !!!
la Setmana de la Juventut.
Plat típic de Vilassar de Mar .
Aquesta recepta és extraordinariament senzilla i agradará moltísim als amants dels cigrons.
Ingredients:
400 grms. de cigrons ja cuits.
4 talls de cansalada viada.
Elaboració:
En una paella li posem una mica d´oli i enrossim els tallets de cansalada. quan estiguin dorats els
reservem , i a la paella avoquem els cigrons ja cuits. Els anem aixafant amb la forquilla fins a formar
una pasta.
Li donem la forma de truita i deixem que cogui per la banda d´abaix. Li donem la volta com si fos
una truita i deixem que cogui de l´altra banda , que quedi una mica rossa.
Servim la torronada en una safata rodona i avoquem pel damunt els tallets de cansalada ,previament
reservats.
Bon profit !!!
Comentarios
Publicar un comentario