Galetes de mantega

                           
                                                                   Cuineres!!!!

Ingredients:

300 gr. de mantega.
200 gr. de sucre.
2 ous.
500 gr. de farina, aproximadament.
1 cullerada d'essència de vainilla.

Preparació tradicional:

1. Posar la mantega uns segons al microones per estovar-la.
2. Afegir el sucre mentre es bat la mantega.
3. Agregar els ous i l'essència de vainilla. Seguir remenant.
4. A continuació afegir la farina, cal seguir batent. Quan portem incorporada la meitat de la farina cal seguir pastant a mà.
5. Per saber quan està la massa: no s'ha de quedar enganxada als dits, però tampoc com una pedra.

6. Deixar reposar la massa una hora al frigarífic tapada amb un film transparent.
7. Preescalfar el forn a 180 º.
8. Posar la massa entre dos trossos de plàstic de cuina transparent, i amb l'ajuda d'un corró, formar una làmina de mig centímetre de gruix.
9. Tallar les galetes amb motlles divertits i col·locar amb cura en una safata de forn antiadherent.


10. S'enfornen aproximadament 15 mts. fins que es vegin daurades però encara una mica toves, perquè així quan refreden agafen un punt deliciós. La meva safata de forn no és molt gran, i vaig enfornar tres vegades.
11. A continuació deixar refredar en una reixeta i decorar al gust.



Comentarios

Publicar un comentario