Cuineres!!!!
Ingredients:
300 gr. de mantega.
200 gr. de sucre.
2 ous.
500 gr. de farina, aproximadament.
1 cullerada d'essència de vainilla.
Preparació tradicional:
1. Posar la mantega uns segons al microones per estovar-la.
2. Afegir el sucre mentre es bat la mantega.
3. Agregar els ous i l'essència de vainilla. Seguir remenant.
4. A continuació afegir la farina, cal seguir batent. Quan portem incorporada la meitat de la farina cal seguir pastant a mà.
5. Per saber quan està la massa: no s'ha de quedar enganxada als dits, però tampoc com una pedra.
6. Deixar reposar la massa una hora al frigarífic tapada amb un film transparent.
7. Preescalfar el forn a 180 º.
8. Posar la massa entre dos trossos de plàstic de cuina transparent, i amb l'ajuda d'un corró, formar una làmina de mig centímetre de gruix.
9. Tallar les galetes amb motlles divertits i col·locar amb cura en una safata de forn antiadherent.
11. A continuació deixar refredar en una reixeta i decorar al gust.
Quina pinta que tenen!!! Quan les puc passar a buscar? ;-)
ResponderEliminarjajajaajajajajaja Si no corres conec un que se les menjarà totes ;))
ResponderEliminarNoooo!!! Ja baixo!!! Ja baixo!!! ;-)
Eliminar