Fideuà

Ingredients:

1 sèpia gran.
Escamarlans (2 o 3 per persona )
1 litre de fumet de peix .
1 ceba.
1 all.
2 tomàquets ratllats.
Sal.
Oli.
500 g.fideus nº 1.

Elaboració:

   Posem oli a la paella amb el foc lent , i tirem un all pelat sencer. Quan l´all s´hagi enrossit , el treiem
i amb l´oli ben calent tirem els fideus a la paella .
   Els anem remanant fins que quedin rossos. Un cop fet això els traiem del foc i els reservem.
   A part, agafem la cassola per fer la fideuà i posem una mica d´oli , i posem la sèpia tallada a trossets,
ho deixem coure a foc lent fins que quedi ben cuita, i afegim els escamarlans , tomba i tomba, ho traiem
del foc i ho reservem.
   Fem un sofregit amb la ceba i sesprés el tomàquet .Quan estigui tot cuit, posarem la sèpia i afegim els
fideus que teniem apartats. Ho barragem tot i hi tirem el fumet de peix.
   Abaixem el foc i esperem que els fideus absorveixin el fumet. (Uns 10 mts.)
   Els últims mts, torna a posar els escamarlans .Finalment ho rectifiquem de sal.

                        Bon profit !!!!


Comentarios