Ingredients:
Morro de bacallà dessalat.
Patates.
1 ceba grossa o 2.
2 tomaquèts.
1 fulla de llorer.
Sal.
Oli d´oliva
Aigua.
Elaboració:
Posem en una cassola dos o tres dits d´aigua , la justa per cobrir les patates que haurem pelat i
tallat a rodanxes d´un dit de gruix.
Mentre arrenca el bull pelem les cebes també a rodanxes ,sal i un raig d´oli d´oliva.
Quan veiem que la patata és gairabé cuita ( uns 10 mts. segons la varietat de la patata ) destapem
la cassola i posem el tomaquèt a rodanxes i els talls de bacallà , tornem a tapar i en quatre o cinc
mts. més ja tindrem el plat a punt.
Bon profit!!!!!
Morro de bacallà dessalat.
Patates.
1 ceba grossa o 2.
2 tomaquèts.
1 fulla de llorer.
Sal.
Oli d´oliva
Aigua.
Elaboració:
Posem en una cassola dos o tres dits d´aigua , la justa per cobrir les patates que haurem pelat i
tallat a rodanxes d´un dit de gruix.
Mentre arrenca el bull pelem les cebes també a rodanxes ,sal i un raig d´oli d´oliva.
Quan veiem que la patata és gairabé cuita ( uns 10 mts. segons la varietat de la patata ) destapem
la cassola i posem el tomaquèt a rodanxes i els talls de bacallà , tornem a tapar i en quatre o cinc
mts. més ja tindrem el plat a punt.
Bon profit!!!!!
Comentarios
Publicar un comentario