Mandonguilles amb pèsols

Ingredients:

200 g de carn picada de porc.
200 g de carn picada de vedella.
100 cc de vi blanc.
200 g tomàquets.
1 ceba.
1 gra d´all.
1 ou .
400 g de pèsols congelats "Findus extrafins".
1/4 de litre de brou.
Julivert.
Pa ratllat.

Elaboració:

   Es barregen bé les carns, amb una mica d´all i julivert trinxat , després s´hi afegeix  l´ou quasi sense
batre i un xic de pa ratllat ; es van formant petites boletes que s´enfarinen ( va molt bé l´ajuda d´una
tasseta).Aleshores es fregeixen en una cassola, es treuen i, en el mateix oli es sofregeix la caba ben
trinxada; quan es comenÇa a daurar s´hi aboca el vi i es deixa reduir; a continuació s´hi ajunta al
tomàquet fet puré ; es cou uns minuts , es sala lleugerament i s´hi tira el brou i les mandonguilles; es
tapa la cassola i es fa coure 15 minuts .
   A part cal haver bullit els pèsols , que s´afegiran al conjunt;se´ls fa donar un bull.

                               Bon profit!!!!!!!


Comentarios