Ingredients:
750 grms. de patates.
200 grms. de pastenagues.
150 grms. de pèsols congelats.
2 ous durs .
Un pot d´olives farcides .
1 pot de pebrots .
150 grms. de tonyina en llaune i sense oli.
1 ceba (petita).
3 palets de cranc (tallats petits).
Maionesa.
Elaboració :
Bullim les patates amb la pell durant uns 40 mts. les deixem refradar i les pelem .
Pelem les verdures , les tallem a trossets petits i les bullim durant uns 20 mts.
Quan les patates estiguin fredes, les tallem a trossets i les barregem amb la resta de les verdures
ben escorregudes.
Afegim la tonyina, les olives tallades per la meitat, el pebrot ,la ceba tallade ben petita (poca) el
cranc i un ou tallat a trossets .
Afagim la maionesa al nostre gust i ho barregem tot .
Decorem l´amanida russa amb un ou retllat o tallat a rodanxes, olives i tiretes de pebrot que
haurem reservat.
Bon profit !!!!!!!
750 grms. de patates.
200 grms. de pastenagues.
150 grms. de pèsols congelats.
2 ous durs .
Un pot d´olives farcides .
1 pot de pebrots .
150 grms. de tonyina en llaune i sense oli.
1 ceba (petita).
3 palets de cranc (tallats petits).
Maionesa.
Elaboració :
Bullim les patates amb la pell durant uns 40 mts. les deixem refradar i les pelem .
Pelem les verdures , les tallem a trossets petits i les bullim durant uns 20 mts.
Quan les patates estiguin fredes, les tallem a trossets i les barregem amb la resta de les verdures
ben escorregudes.
Afegim la tonyina, les olives tallades per la meitat, el pebrot ,la ceba tallade ben petita (poca) el
cranc i un ou tallat a trossets .
Afagim la maionesa al nostre gust i ho barregem tot .
Decorem l´amanida russa amb un ou retllat o tallat a rodanxes, olives i tiretes de pebrot que
haurem reservat.
Bon profit !!!!!!!
Comentarios
Publicar un comentario