Ingredients:
2 quilos tomàquets madurs .
3 remolatxas .
2 grans d´all .
6 cullerades d´oli d´oliva .
4 cullerades de vinagre de Modena .
Olives negres .
Sal . pebre .
Elaboració :
Triturar molt bé amb el "turmix" els tomàquets , els alls les remolatxes i les cullerades d´oli .
Es col.la i el que queda del col.lador tornar_ho a passar pel "turmix"junt amb un gotet d´aigua .
Col.lar_ho tot i posar_ho en un vol gran i afegir el vinagre i la sal .
Per servir_ho es posa en vols individuals , que a cada un es posa primer una cullerada de
formatge "Philadelphia ""Light", despres el gaspatxo , i per acabar al damunt trossets petits de
olives negres i una mica de pebre negre .
Bon profit !!!!
2 quilos tomàquets madurs .
3 remolatxas .
2 grans d´all .
6 cullerades d´oli d´oliva .
4 cullerades de vinagre de Modena .
Olives negres .
Sal . pebre .
Elaboració :
Triturar molt bé amb el "turmix" els tomàquets , els alls les remolatxes i les cullerades d´oli .
Es col.la i el que queda del col.lador tornar_ho a passar pel "turmix"junt amb un gotet d´aigua .
Col.lar_ho tot i posar_ho en un vol gran i afegir el vinagre i la sal .
Per servir_ho es posa en vols individuals , que a cada un es posa primer una cullerada de
formatge "Philadelphia ""Light", despres el gaspatxo , i per acabar al damunt trossets petits de
olives negres i una mica de pebre negre .
Bon profit !!!!
Comentarios
Publicar un comentario