Ingredients :
500 grms. de mongetes tendres.
1 ceba ( petita )
Olives Aragoneses.
500 grms. de esqueixada de bacallà .
4 o 5 tomàquets madurs .
Sal , oli i vinagre .
Elaboració :
Bullirem les mongetes verdes; les escorrerem i les reservarem .
Per esqueixar el bacallà , el desfem amb els dits en la direcció de les seves fibres .El posem en un
bol amb oli que pugui absorvir i el deixem que vagi emacerant .
A continuació ratllarem el tomàquet amb una mica de sal i una mica de sucre , treient_li les llavors,
tallarem una mica de ceba , ben petita ( poca ) .
Podem comenÇar a emplatar: primer les mongetes , després el tomàquet i a sobre el bacallà ben
escurregut , tot ben remanat, després unes quantes olives Aragoneses , l´oli i el vinagre al gust.
Bon profit !!!
500 grms. de mongetes tendres.
1 ceba ( petita )
Olives Aragoneses.
500 grms. de esqueixada de bacallà .
4 o 5 tomàquets madurs .
Sal , oli i vinagre .
Elaboració :
Bullirem les mongetes verdes; les escorrerem i les reservarem .
Per esqueixar el bacallà , el desfem amb els dits en la direcció de les seves fibres .El posem en un
bol amb oli que pugui absorvir i el deixem que vagi emacerant .
A continuació ratllarem el tomàquet amb una mica de sal i una mica de sucre , treient_li les llavors,
tallarem una mica de ceba , ben petita ( poca ) .
Podem comenÇar a emplatar: primer les mongetes , després el tomàquet i a sobre el bacallà ben
escurregut , tot ben remanat, després unes quantes olives Aragoneses , l´oli i el vinagre al gust.
Bon profit !!!
Comentarios
Publicar un comentario