POLLASTRE AMB PRUNES I PINYONS


Ingredients :

1 pollastre de pagès .
1 "cabessa" d´all .
100 grms . llard .
200 grms .  de prunes amb pinyol .
Un grapat de pinyons .
Safrà amb branca .
Conyac .
Sal . Pebre . Llorer -
Oli d´oliva .

Elaboració :

   Nategem el pollastre i es salpebra .
   En una cassola , comenÇarem per desfer una mica de llard amb una mica d´oli d´oliva
per rostir el pollastre . Amb la "cabessa" d´all i el llorer . Demunt de cada tall de pollastre
una branca de safrà . Tot "xup""xup" durant aproximadament 2 hores . Segons el pes del
pollastre.
   Quan el pollastre està gairebé fet el retirarem del foc i es treuria una mica d´oli de la
cassola .
   En un pot courem les prunes , que es cobreixen meitat d´aigua i meitat conyac , durant
1/4 d´hora .
   S´escorren i s´afegeix a la cassola , es tiren els pinyons i una mica més de "xup""xup" i
ja está !!!!!
   Espero que us agradi .


Comentarios