Ingredients:
800 grms. de peix fresc amb forma de filets ( Mero _Perca _Llenguado) .
Oli , sal i pebre .
Mantega o margarina .
200 grms. de gambes pelades , poden ser fresques o congelades .
4 palets de cranc tallats petits .
5 ous .
1 paquet se salsa Solis dels petits .
Elaboració :
Posar el peix al forn a 180º , sal pebrat i una mica d´oli per demunt , coure uns 20 mts.
Quan està el peix cuit el passem per la picadora i el reservem .
Amb una paella fregir les gambes amb mantega o margarina, també les reservem junt
amb el suc .
Agafem un vol i posarem els 5 ous ben betuts i afegim el paquet de Solis i el suc de les
gambes .
També si tira el peix picat , les gambes i el cranc tot ben remanat , ho tirem a la safata
de "Plum_Kake" i posarem dintre d´una altre safata amb 2 dits d´aigua per fer el "Bany
Maria" .
Tot al forn uns 40 mts. Comprobar si està cuit amb una agulla i are...
Bon profit .
Comentarios
Publicar un comentario