Llenguado al forn

Ingredients :
Llenguado ( 1 per persona de 200 gms. cada un )
1 ceba gran .
4 o 5 patates .
Vi blanc ( 1 tasseta )
Sal .
Llimona.
Mantega i oli d´olive verge .

Elaboració :
   Un cop els llenguados nets i sense pell , saleu_los.Peleu les patates i les tallem a
llenques fines . Pelem i trossegem la ceba.
   En una plata de forn posem un llit de ceba i patates, regant_les amb forÇa oli
d´olive i mantega.
   Un cop colocat els tirem el suc de mitja llimona per damunt i una tasseta de vi
blanc.
   Al cap d´una mitja hora aprox. Quan veiem que les patates i la ceba gairabé
estan , posem el peix al demunt del llit de patata i ceba i regant_les per sobre de
mica en mica amb el suc .
   El peix necesita molt poca estona , i en uns 10_15 minuts ja estarà llest .


Comentarios