BACALLÀ AMB SAMFAINA A LA CATALANA

Ingredients:
4 lloms de bacallà al punt de sal .
4 tomàquets madurs .
1 pebrot vermell .
1 pebrot vert .
1 carbassó .
1 ceba gran .
1 albergínia .
Laurer .
Farina (per fregir peix )
1 gra d´all .

Elaboració :

   En una cassola posar_hi oli d´oliva i sofregir_hi la ceba i els pebrots tallats a trossets petits.
Mentra es van coen a foc mitja , tallar el carbassó i l´albergínia a la mateixa mida anterior i
afegir_ho . Afegir_hi també la fulla de llaurer .
   Es deixa sofregir i es ratllen els tomàquets . Quan veiem que les verdures ja estan toves ,
s´hi afegeix el tomàquet i es deixa que faci xup_xup durant uns 10 mts.
   Rectifiquem de sal i pebre, hi afegim un gra d´all picadet ben petit.
   Li fem un parell de voltes i ho deixem reposar .
   Tot seguit posem a fregir el bacallà , el retirem i el deixem reposar en paper absorvent.
   A la cassola on hi tenim la samfaina hi anem afegint el bacallà i ho deixem a foc lent , que
faci xup_xup durant uns 10 mts. més.


Comentarios