Albergínies farcides de carn .

Ingredients:
6 albergínies .
2 butifarres .
Salsa de tomàquet ( 200 grms. )
Una ceba gran .
Pa ratllat .
Formatge ratllat .
Oli d´oliva verge .

   Es renten les albergínies i es parteixen per la meitat . Es fregeixen a la paella amb oli abundant ,
primer per la part de la pell i després , la part de la pulpa. Quan siguin cuites, es treuen i es
deixen escòrrer . Quan siguin fredes es buiden amb compte amb una cullera i es reserven les
cassoletes.
   De l´oli que ha quedat se n´agafa el suficient per fer un sofregit de ceba ben abundant picada.
Quan es un xic rosa s´afegeix el tast de la butifarra que s´haurà tret la pell , es donen forces
voltes per sofregir_ho ; i si afegeix el tomàquet ; quan ja està fet si tira una cullerada curulla
de pa ratllat i una altre de formatge ratllat, abans ja si haurà afegit la pulpa de l´albergínia trinxada.
   Es donan unes quantes voltes i ja está fet i a punt per omplir les cassoletes , que es fan
bastant curulles.
   Per sobre de cada una s´esporneja amb pa ratllat i formatge ratllat .
   Es posa amb una safata i es gratina al forn fins que quedin doradetes .


Comentarios