Ingredients:
1 quilo de musclos .
1 fulla de llorer .
mitja llimona .
oli d´oliva .
pebre negre .
La recepta és d´allò més senzilla : comencem rentant els musclos , els treiem les
barbes i tot el que tinguin a la closca.
Posem els musclos en una olla fonda , hi afegim la llimona , el llorer i el pebre
negre. Encenem el foc i al cap de poc comenÇara a pujar el vapor de la mateixa
aigua dels musclos. Ho tapem i ho sacsegem de tant en tant . Al cap de pocs mts.
( 3 _ 5 ) treiem la tapa i mirem com estan els mudclos : si la majoria estan oberts ,
ja ho podem treure del foc i posar_los en un colador.
Després s´escorren i ja refredats , podran servir_se acompanyats amb la salsa
que es vulgui , com és ara : maionesa , o tàrtara o romesco , etc.
1 quilo de musclos .
1 fulla de llorer .
mitja llimona .
oli d´oliva .
pebre negre .
La recepta és d´allò més senzilla : comencem rentant els musclos , els treiem les
barbes i tot el que tinguin a la closca.
Posem els musclos en una olla fonda , hi afegim la llimona , el llorer i el pebre
negre. Encenem el foc i al cap de poc comenÇara a pujar el vapor de la mateixa
aigua dels musclos. Ho tapem i ho sacsegem de tant en tant . Al cap de pocs mts.
( 3 _ 5 ) treiem la tapa i mirem com estan els mudclos : si la majoria estan oberts ,
ja ho podem treure del foc i posar_los en un colador.
Després s´escorren i ja refredats , podran servir_se acompanyats amb la salsa
que es vulgui , com és ara : maionesa , o tàrtara o romesco , etc.
Comentarios
Publicar un comentario