Faves estofades i pèsols a la Catalana

Ingredients:

Faves i pèsols .
Ceba tendre. 1 o 2 .
All tendre.
Tomàquet trinxat, 2 o 3 .
Una cullaradeta d´anis.
Una mica de sucre.
2 talls cansalada viada .
1 copa de vi .

Lligat:

All tendre .
Llorer.
Menta fresca.
Julivert.

Les faves i els pèsols desgranats . Posi´s sobre el foc una cassola amb oli, "poquet",uns trossos
de cansalada viada una mica fregida , retirar.
Es fa un sofregit de ceba i all tendre trinxat , cuan sigui ros posar tomàquet trinxat, sal, uns
mts. i si posa un ramet d´herbes seques lligat, copost de llorer ,menta fresca , all tendre i
julivert, passats uns mts. torna posar la cansalada, les faves i els pèsols , una copa de vi bo ,
una cullaradeta d´anis , una mica de sucre,cobrint_los amb aigua .
Tapades hermèticament , es deixen coure poc a poc fins que quedin ben cuites . de 1/2 hora
a 3/4. aprox.
                        Bon profit.




























Comentarios