Ingredients:
400 grms de espinacs ( pot ser congelats )
1 dl. d´oli .
20 grms de passes .
20 grms. de pinyons .
Sal .
Pebre .
50 grms. de formatge ratllat de cabre .
1/2 L. de llet .
60 grms. de mantega .
Farina ( 2 cullerades )
1 Ceba .
Nou moscada .
Ou batut .
Pa ratllat .
Moscatell ( opcional ) l copeta .
En una paella amb una mica d´oli , poseu els espinacs , deixeu_ho ofegar lentament
al foc; un cop una mica cuit , afegiu_hi els pinyons i les panses i el formatge de cabra ;
ho aneu saltant , Ho tasteu de sal i pebre. Tot seguit escorreu_los bé i els talleu a trossos.
Nota : Les panses i els pinyons és correcte posar_los en remull en aigua freda durant
una hora , ja que aixi s´estoven i creixen de mides.
Sofregiu la ceba tallada finissimament en una cassola amb mantega. Un quasi rossa,
tireu_hi la farina.Amb l´aguda d´un batedor remaneu bé la farina amb la ceba i la mantega
i afegiu_hi els espinacs , aquesta operació cal realitzar_la a foc moderat, fent que la farina
quedi cuita, al cap aprox. d´uns 2 mts. Tireu_li la llet poquet a poquet i sensa deixar de
remanar , fins que quedi una masa compacta.
Poseu_ho a punt de sal i nou moscada i deixeu_la refredar .
Tot seguit feu unes boletes ( o uns cilindres ) de la grandària que volgueu.
Passeu_les per farina , espolsant_la bé , i tot seguit per ou batut i , al final , per pa retllat.
Premeu_les bé amb els dits , tot respectant la forma rodona o allargada.
Fregiu_les en oli roent i abundant .
400 grms de espinacs ( pot ser congelats )
1 dl. d´oli .
20 grms de passes .
20 grms. de pinyons .
Sal .
Pebre .
50 grms. de formatge ratllat de cabre .
1/2 L. de llet .
60 grms. de mantega .
Farina ( 2 cullerades )
1 Ceba .
Nou moscada .
Ou batut .
Pa ratllat .
Moscatell ( opcional ) l copeta .
En una paella amb una mica d´oli , poseu els espinacs , deixeu_ho ofegar lentament
al foc; un cop una mica cuit , afegiu_hi els pinyons i les panses i el formatge de cabra ;
ho aneu saltant , Ho tasteu de sal i pebre. Tot seguit escorreu_los bé i els talleu a trossos.
Nota : Les panses i els pinyons és correcte posar_los en remull en aigua freda durant
una hora , ja que aixi s´estoven i creixen de mides.
Sofregiu la ceba tallada finissimament en una cassola amb mantega. Un quasi rossa,
tireu_hi la farina.Amb l´aguda d´un batedor remaneu bé la farina amb la ceba i la mantega
i afegiu_hi els espinacs , aquesta operació cal realitzar_la a foc moderat, fent que la farina
quedi cuita, al cap aprox. d´uns 2 mts. Tireu_li la llet poquet a poquet i sensa deixar de
remanar , fins que quedi una masa compacta.
Poseu_ho a punt de sal i nou moscada i deixeu_la refredar .
Tot seguit feu unes boletes ( o uns cilindres ) de la grandària que volgueu.
Passeu_les per farina , espolsant_la bé , i tot seguit per ou batut i , al final , per pa retllat.
Premeu_les bé amb els dits , tot respectant la forma rodona o allargada.
Fregiu_les en oli roent i abundant .
Comentarios
Publicar un comentario