Ingredients
2 paquets de formatge philadelphia.
3 ous.
1 iogurt.
5 cullerades de farina "Maizena".
6 cullerades de sucre.
1 llimona.
Explicació:
Berregeu bé els rovells dels ous amb tots els altres ingredientsamb el turmix, afagiu_hi les clares
a punt de merenga i llavors , les panses que haureu remullat una bona estona .
Aboquem tota la massa al motlle i el fiquem al forn a uns 180 º i el deixarem uns 25_30 mts.
Per assegurar_nos de queés ben cuit el punxem amb un escuradent i si surt net ja estará.
El deixem refredar una estona i quan estigui tebi es posa a la nevera.
Servir a temperatura ambient .
Bon profit!!!!!
2 paquets de formatge philadelphia.
3 ous.
1 iogurt.
5 cullerades de farina "Maizena".
6 cullerades de sucre.
1 llimona.
Explicació:
Berregeu bé els rovells dels ous amb tots els altres ingredientsamb el turmix, afagiu_hi les clares
a punt de merenga i llavors , les panses que haureu remullat una bona estona .
Aboquem tota la massa al motlle i el fiquem al forn a uns 180 º i el deixarem uns 25_30 mts.
Per assegurar_nos de queés ben cuit el punxem amb un escuradent i si surt net ja estará.
El deixem refredar una estona i quan estigui tebi es posa a la nevera.
Servir a temperatura ambient .
Bon profit!!!!!
Pel que veig ets tota una experta en fer pastissos! Aquest també té molt bona pinta! Estas feta una artista!
ResponderEliminar